Welkom bij Furn24.

Dagelijks nieuwe producten voor de beste prijzen

Meubeltrends van 2023: de terugkeer van natuurlijke en warme kleuren

Meubeltrends van 2023: de terugkeer van natuurlijke en warme kleuren

Furn 24 |

De afgelopen jaren zijn we gewend geraakt aan strakke, minimalistische interieurs met veel wit en zwart. Maar in 2023 zien we een duidelijke terugkeer naar natuurlijke en warme kleuren in de meubelwereld. Denk aan beige, houttinten en aardetinten. Deze kleuren geven een gevoel van rust en warmte en passen perfect bij de huidige trend van een 'thuiskantoor'.

Beige is een van de populairste kleuren van het moment. Het is een neutrale kleur die gemakkelijk te combineren is met andere kleuren en materialen. Het geeft een gevoel van elegantie en luxe. Beige meubels, zoals een bank of fauteuil, zorgen voor een subtiele accent in een ruimte en maken het geheel wat warmer.

Ook houttinten zijn populair in 2023. Hout is een natuurlijk materiaal dat een gevoel van warmte en comfort geeft. Houten meubels, zoals een eettafel of boekenkast, geven een ruimte een warme en natuurlijke uitstraling. Houten meubels zijn ook gemakkelijk te combineren met andere materialen, zoals stof en leer.

Aardetinten zoals terracotta en okergeel zijn ook een grote trend in 2021. Deze kleuren geven een ruimte een gevoel van gezelligheid en zorgen voor een warme sfeer. Aardetinten zijn ook gemakkelijk te combineren met andere kleuren, zoals groen en blauw.

In samenvatting, natuurlijke en warme kleuren zijn de trend van 2023. Beige, houttinten en aardetinten zijn populaire keuzes. Deze kleuren geven een ruimte een gevoel van rust, warmte en gezelligheid. Dit is precies wat we zoeken in onze huidige 'thuiskantoor' situatie.